lørdag den 31. marts 2012

Kæreste-kage til mine fastre

For en lille uge siden spurgte min faster spurgte min faster, om jeg ikke kunne tænke mig at lave en 'kæreste-kage' til hende og Marianne. Hun havde nemlig set et billede af den babse-kage, jeg lavede til min fars mandeaften, og hun kunne godt tænke sig at overraske sit livs lys, med en kage i anledningen af deres 15 års jubilæum :) - Selvfølgelig ville jeg det! Og da især til de to! :) De er simpelthen begge to, sådan nogle dejlige og livsglade mennesker :) (min faster er i øvrigt frisør - i skulle kigge forbi hendes salon Frisør Rita Borum i Hedehusene - fantastisk sted, og fantastisk frisør! Se evt. hendes Facebook side) ..

Nå det var vidst lidt reklame! - Tilbage til kagen! :P .. Den er nu blevet færdig, og jeg er selv ret stolt af resultatet, hvis jeg skal være ærlig :) .. Roserne er nogle af de smukkeste, jeg har lavet - så det kunne jo ikke være meget bedre! :)


Nu håber jeg, at den bringer lykke! :)
- Camilla

4 kommentarer:

 1. Wow en smuk kage Camilla! :) Står overfor at skal lave min første fondant kage og håber at kunne "frem trylde" noget i stil med din "kæreste-kage". Super flot altså!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord! De går jo lige i hjertet :) .. Jeg håber, at din egen kage blev vellykket og ikke mindst smagte dejligt :)

   Slet
 2. super flot kage!!! Tænkte om du kunne sende opskriften på den til min mail: sofie0202@hotmail.com ?

  SvarSlet
 3. så flot! vil du sende opskriften til min mail loui171k@aaks.dk

  SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..