Jeg skriver opskriften, som jeg lavede den.
Ingredienser:
4 blade husblas
2 dl konc. hyldeblomstsaft
2 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk sukker
2 pasteuriserede æggehvider
2 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
- Husblassen 'tilberedes' som anvist på pakken.
- Giv hyldeblomstsaften et opkog i en gryde og tag den derefter af varmen. Knug vandet af husblassen og smelt ned i saften. Køl den af i et vandbad. Saften må ikke være for varm, når den blandes med de andre - kolde - ingredienser - så risikerer man nemlig, at husblassen klumper.
- Pisk æggeblommerne stive og hvide med halvdelen af sukkeret.
- Pisk æggehvider og resten af sukkeret stift.
- Fløden piskes til skum.
- Når hyldeblomstsaften er kølet godt af, blandes den med de piskede æggeblommer.
- Vend herefter de stive hvider og fødeskum forsigtigt i æggemassen.
- Den færdige mousse kan fordeles i desserglas, på kage, eller bare køles i køleskabet.
Æggeblommer piskes med halvdelen af sukkeret. |
Fløden piskes til skum. |
Hyldeblomstsaften tilsættes æggemassen. |
Flødeskum og hvider vendes i æggemassen. |
Den færdige mousse |
God fornøjelse
- Camilla
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..