Og så er det gode jo ved den her ret, at den er lækker at have med i skole dagen efter - så kan jeg godt finde på, at smutte forbi bageren på Skt. Pedersstræde og kæbe en græskarbolle! Det er altså guf :)
Men altså, i aften stod den på broccoli-kartoffel-salat og frikadeller :) ..
Broccoli-kartoffel-salat:
1 bdt. Broccoli
Kogte kartofler
Solsikkefrø
1 pk. bacon i tern
1 stort løg
2,5 dl. cremefraishe
2-3 spsk. mayonnaise
Sødemiddel (jeg bruger SØD)
Balsamico
Fremgangsmåde:
- Solsikkekernerne ristes på panden med salt
- Broccolien deles i små buketter, og skylles grundigt under rindende vand. Derefter overhældes de med kogende vand - de kan også kommes i en gryde med kogende vand, men pas på - der skal ikke meget til, før der er tale om broccoligrød ;)
- Cremefraishe og mayonnaise blandes sammen - Balsamico og sødemiddel tilsættes efter behag og det hele krydres med salt og peber.
- Løgene hakkes i små tern - og bacon steges på en pande
- Broccoli, løg, bacon, kartofler og solsikkekerner kommes i 'marinade' og det hele blandes rund.
Solsikkekernerne ristes på panden med salt |
Broccolien er delt i små buketter og klar til at blive overhældt med kogende vand. |
Cremefraishe og mayonnaise blandes sammen |
Balsamicoeddike og sødemiddel tilsættes |
Løgene er hakket. |
Broccoli, løg, bacon, kartofler og solsikkekerner kommes i 'marinade' og det hele blandes rund. |
Den færdige broccoli-kartoffel-salat! Den er bare SÅ lækker! |
Og en omgang varme deller! :) |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..