I dag var trænings-dag, hvilket betød en hård omgang i Fitness World. Jeg fik knoklet hele 51:20 minutter på trappemaskinen, hvilket svarer til ca. 2100 trappetrin nedlagt :) Puha! Men 51:20 minutter - så gik min lægmuskel altså også i max krampe, og jeg måtte pænt stige af :) - Jeg er da også tilfreds, for jeg havde 'kun' planlagt en halv time :) ..
Men trænings-dag er lig med hurtig mad, og i dag stod den på wok med marineret kylling og chili-nudler :) ..
Marinade:
Soya
Frisk ingefær, revet
Hvidløg, revet
Frisk rød chili, finthakket
lidt olie
friskkværnet peber
Soya
Frisk ingefær, revet
Hvidløg, revet
Frisk rød chili, finthakket
lidt olie
friskkværnet peber
Ingredienser:
Sukkerærter
Mini majs
Peberfrugt
Gulerødder
Løg
Frisk ingefær, finthakket
Hvidløg, finthakket
Frisk rød chili, finthakket
Friskkværnet peber
Chili-nudler
Sukkerærter
Mini majs
Peberfrugt
Gulerødder
Løg
Frisk ingefær, finthakket
Hvidløg, finthakket
Frisk rød chili, finthakket
Friskkværnet peber
Chili-nudler
- Soya, ingefærd, hvidlæg, chili, olie og friskkværnet peber blandes sammen til en marinade. Kyllingen renses og skæres i passende stykker og lægges i marinaden, så den kan ’trække’.
- Rens og gøre alle grøntsagerne klar – så er de lige til at komme i wokken, når tid er.
- Varm wokken op, og kom olie i. Start med at komme kyllingestykkerne i – husk at si marinaden fra – og lynsteg til de er gennemstegte.
- Når de er ved at være der, kommes gulerødder og rødløg ved. Grøntsagerne skal være møre, men stadig med bid - det kan være nødvendigt at komme en smule væske ved :)
- Når gulerødder og løg er møre, kommes finthakket hvidløg, finthakket ingefær, finthakket chili, sukkerærter og babymajs ved. Lad det lynstege til det begynder at dufte skønt af ingefær/hvidløg
- Kom resten af grøntsagerne ved og lynsteg det hele til det er mørt – men der skal stadig være bid i dem – ellers bliver det altså som at spise babymos. Man kan tilsætte en smule karry for smagens skyld - det gjorde jeg :)
- Kom nudlerne i en skål med lidt salt, og lad den trække et par minutter i kogende vand – Så er de klar.
- Hæld vandet fra nudlerne, og kom dem i wokken sammen med alle grøntsagerne. Det hele vendes rundt, så det er godt blandet. Server straks.
Den marinerede kylling.
|
Grøntsagerne er klar til brug. |
Kyllingen steges. |
Gulerødder og løg tilsættes. |
Finthakket hvidløg, finthakket ingefær, finthakket chili, sukkerærter og babymajs tilsættes. |
Resten af grøntsagerne tilsættes. Den færdige wok. |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..