Til min store ærgrelse var de forårsløg, som jeg skulle have brugt til hakkebøfferne, ikke noget værd - og jeg måtte undvære! Øv! De er ellers hovedingrediensen i bøffen! Jeg måtte nøjes med purløg - og det er bare overhovedet ikke det samme!
'Grønne' hakkebøffer:
300 g. hakket oksekød (3-7 %)
4 forårsløg, snittet fint
1 bt. purløg eller persille, snittet fint
(Man kan også sagtens komme finthakket peberfrugt i - smager utrolig lækkert)
- Grøntsagerne hakkes fint og lidt af væsken klemme ud.
- Grøntsagerne kommes i den hakkede oksekød og blandes godt ind i kødet.
- Bøfferne formes og steges på panden til de er gennemstegte. Som følge af de store mænge grøntsager kan de godt 'revne' lidt, når man steger dem, og man skal derfor være påpasselig, når man vender dem på panden :)
Bløde løg. Jeg bruger aldrig fedtstof, når jeg laver bløde løg (Det er ikke godt for figuren :P) .. I stedet bruger jeg vand på panden - det fordamper under stegningen, og løgne bliver rigtig dejlige. Jeg tilsætter også en smule soya, da jeg synes det giver en rigtig dejlig smag. :)
Avokado-mango salat: (som jeg lavede den)
1 stod moden mango
2 stor moden avokado
Salat
1 tsk rød karry pasta
1 spsk olie
lidt citronsaft
saltede mandler - se opskrift
Fremgangsmåde:
|
Aftenens tallerken! |
Ha' en dejlig aften :)
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..