søndag den 11. marts 2012

Saltede mandler


Saltede mandler - det er simpelthen en spise, der er for lidt udbredt. Det smager fantastisk og er super super nemt at lave. De bliver sprøde og lækre - de stiller den lille sult og er fantastiske at snacke af.

Opskriften er meget simpel, men i får den her får en god ordens skyld :) Der er ikke nogle mål på opskriften, men tag det antal mandler du ønsker og brug så en god mængde salt. Salten optages i mandlerne via vandet, og det der ikke kan optages forbliver tilbage i vandet :)

Ingredienser:
Mandler
Vand
Salt

Fremgangsmåde:
  1. Mandlerne kommes i en skål og dækkes med vand. Salt tilsættes i rigelige mængder. 
  2. Lad mandlerne trække i saltvandet 30 minutter. 
  3. Kom dem på en bageplade og rist dem i oven ved 200° til de ser tørre ud - kig til dem ofte, da de hurtigt kan blive meget mørke og smage brændt :) ..



Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..