torsdag den 22. marts 2012

Ægge-kartoffel-kage

Åhh i dag har bare været sådan en dejlig dag! Jeg har været en tur i Kongens Have med en dejlig veninde, og efterfølgende har jeg været inde at besøge min kære kusine inde på Cafe Ginger inde ved Nørreport st.!

Min faster og onkel ejer 3 cafeer, og Ginger er altså så den, min kusine bestyrer! Sådan en dejlig café! Dér skulle i kigge forbi! Faktisk holder den ferie lukket hen over sommeren, så i skulle hellere besøge en af deres andre cafeer - Den ene ligger i Botanisk have (Cafe Paradis - Og de serverer læææææækker is) og den anden ligger på Zoologisk museeum (Den hedder Zoomus - jeg tror det staves sådan i hvertfald) ! :) .. Ja, det var vidst lige lidt reklame - men de er altså bare sådan nogle dejlige mennesker!

Nå, kæresten er til møde i Tyskland i dag, og kommer først sent hjem, så jeg skal kun lave mad for mig selv.. Faktisk havde jeg bare planlagt at spise en rugbrødsmad, men så så jeg lige, at vi både havde, æg, springløg og peberfrugt, som gerne snart ville bruges! :) .. Og jeg har længe haft lyst til at lave en ægge-kartoffel-kage - og da manden ikke er så glad for æg, så kunne det jo passende blive i dag! :)

Ægge-kartoffel-kage a'la Camilla:
4 æg
lidt mælk
1 spsk mel
salt og peber
3 forårsløg
1/2 peberfrugt
1 løg
2 kartofler
1 stor gulerod
100 g. cocktailpølser
lidt revet ost

Fremgangsmåde:

  1. Løg, kartofler og gulerodden hakkes groft. Peberfrugt skæres i skiver og forårsløg hakkes 
  2. De revne kartofler, løg og gulerødder steges på panden med lidt olie. De skal vendes ofte, så de ikke brænder på. 
  3. Pølser, forårsløg og peberfrugt kommes på panden. Imens plandes æggene med lidt mælk og en spsk. mel. 
  4. Æggemassen hældes over grøntsagsblandingen.
  5. Kagen' steges videre på panden ved svag varme indtil æggene er stivnet. Når æggen er stivnet deler jeg den i fire stykker, som jeg kommer på en bageplade. Herefter drysser jeg dem med ost og griller dem nogle minutter i ovnen.

Grøntsagerne klar til brug.
De revne kartofler, løg og gulerødder steges på panden med lidt olie. 
Pølser, forårsløg og peberfrugt kommes på panden. I
Æggemassen hældes over grøntsagsblandingen.


Det færdige resultat.



Ha' en dejlig aften!
- Camilla

1 kommentar:

  1. Hvor ser det lækkert ud! Elsker æg og så er det jo en bonus med d vitaminindholdet :p

    SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..