onsdag den 21. marts 2012

Hurtige kylling-sandwich

Ja så er vi ved at være helt ovenpå igen i det lille hjem efter den store omgang influenza og allergi :) Og det betyder jo så, at træningen også er kommet i gang igen - JAH! Onsdag = træningsdag, så onsdag er for det meste også lig med hurtig aftensmad! :) ..

I dag kunne kæresten godt tænke sig sandwich i naanbrød - og det fik han jo så :) Det smager nu også rigtig lækkert det brød, og især når det er sprødt :)

Ja det er jo verdens mest simple ting at lave sandwich, og det kan da også godt virke lidt omsonst med en 'opskrift' på sandwich :) .. Meeen, den kunne jo tjene som inspiration til nogle andre, så jeg synes ikke, at jeg vil snyde jer for den :) ..

Til 2 sandwich:
2 store Naanbrød
200-300 g. kylling
2 modne avokado
1 lille løg
1/2 peberfrugt
Salatblade
salt og peber
Evt. Dressing - kæresten spiser med karrydressing, og jeg kan godt lide pesto! :) (her skal det siges, at pesto jo bare smager SÅÅÅÅÅ meget bedre, når det er hjemmelavet, end når det er færdigkøbt! Min mor laver verdens bedste pesto! Note til mig selv:  Den opskrift må jeg lige få lagt op)

Grøntsagerne klargøres, mens brødet ristes i ovnen på grillprogram (eller hvad det nu hedder :))

Brødet smøres med dressing

Avokado kommes på.

Kylling og salat kommes på.

Peberfrugt og løg kommes på, og sandwichen krydres godt med salt og peber.


4 kommentarer:

 1. Hvordan har du forberedt kyllingen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan stege kyllingen på panden og efterfølgende skære den i skiver, eller du kan købe nogle færdige kyllingstrimler fra Levevis :) Det er mest økonomisk at stege kyllingen selv, hvis du skal lave mange sandwichs :)

   Glædelig jul

   Slet
  2. Hej vil du ikke også svare på mit spørgsmål??

   Slet
 2. Efter man har stegt kyllingen og skåret din i skriver, skal man så tilsæt noget på kyllingen for smagens skyld eller skal man bare stege kyllingen og skrære det i skriver også direkte på brødet

  SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..