torsdag den 17. maj 2012

Computer-kage

Så er det tid til igen at bruge lidt tid på bloggen. Den sidste tid har virkelig været hektisk! I tirsdags var jeg til eksamen i Forbrugerret, så i tiden op til det - der var mine tanker fokuseret på det alene, og det betød at jeg måtte stå lidt mindre i køkkenet :) .. Men hey, hvem har sagt, at rugbrødsmadder ikke også kan være en lækker aftensmad? :)

I dag har jeg så afleveret en Computer-kage til Thomas og Tobias, som skulle holde deres konfirmations-fest sammen i dag :) .. De er begge hammer computer-glade - og derfor skulle kagen jo selvfølgelige også have computertema :) ..

Kagen voldte mig nogle problemer - jeg havde ikke prøvet at lave sådan en før, og jeg er nok også bedre venner med smukke blomster, end jeg er med sådan noget teknik-fis (også selvom den var af sukker :P) .. Jeg var utrolig spændt på, om skærmen ville stå op, og jeg sikrede mig da også med 12 spyd - men selve det at få skærmen til at stå op, det var faktisk næsten det letteste :P .. Jaja! Al den urolighed for ingen ting..
Derudover skulle jeg betrække den med fondant - og kagen var rimelig stor, så fondanten måtte rulles ud til 60x60 cm - det er immervæk noget af et stykke fondant! - specielt at få båret over på kagen uden at det knækker :) .. Men efter nogle forsøg, så lykkedes det da :) .. Og den ene af konfirmandernes søster, en veninde fra gymnasiet, synes da også, at den var smadder flot, da hun kom for at hente den :) ..

Resultatet endte med at se sådan her ud:


        
Nu håber jeg, at den bringer glæde hos konfirmanderne :)

Ha' en dejlig aften!
- Camilla

2 kommentarer:

  1. waow den er bare super flot, gid jeg kunne lave sådan en.......

    SvarSlet
  2. Hej Kamilla. Jeg skal lave en computer kage, til en drengs konfimation, men problemet er han kun kan lide hindbærsnitter. Og han vil have den skal forstille en computer. Hvor kan jeg lave en computer ud af hindbærsnitter. Mvh Line.

    SvarSlet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..