søndag den 27. maj 2012

Anmeldelse: Café Victoria

Det er Sommer, det sol, det er søndag! Det skulle fejres med et Café besøg på mandens yndlingscafé - Café Victoria i Hvidovre. Vi har været der en million-milliard gange, og nu er det altså tid til en anmeldelse. Denne anmeldelse bygger udelukkende på deres cafe-menu og ikke deres ala carte, idet jeg aldrig har prøvet denne (som dog skulle være rigtig god).

Café Victoria et hyggeligt lille sted med både udendørs og indendørs borde i en rigtig afslappet og casual stil. Derudover rummer cafeen et tilstødende lokale til den lidt finere betjening og store selskaber.

Victoria er et sted man kommer, hvis man skal have god cafe-mad til billige penge, og som ikke er noget helt vildt ekstraordinært. Maden bestiller man selv ved disken, hvor man ligeledes betaler med det samme - og selvom personalet ikke tager i mod bestilling nede ved bordene, så er de altid søde og rare på Victoria.

Maden er også altid velsmagende og varm vel at mærke. Især må en anbefaling gives til deres 'Wok med dagens grøntsager og cashewnødder' (måske er det nr. 76 på kortet - jaja, man er vel en kender :P) .. Endvidere er deres nachos gode - salsaen er dog ikke salsa i min verden. Den Græske bøf m. fritter og bearnaise er også velsmagende - og faktisk er der smag i den! Hvilket ikke altid er tilfældet på alle cafeer. De har også massere af lækre pastaretter, dog kunne jeg her godt mangle en klassisk 'Kylling, bacon og karrysauce' - den er altså ikke at finde på menukortet.

Alt i alt er Victoria et hyggeligt sted med billig mad! Og der bliver ikke kigget skævt til en, hvis man kommer i søndagshabitten og ligner en god omgang tømmermænd :) .. Er man til det lidt finere, skal man ikke vælge Victoria - i hvert fald skal man besøge brasseriet i stedet for cafeen - men er man til afslappet hygge i solen med et slag backgammon så er Victoria et dejlig sted :)

Vi har som sagt været der en million-milliard gange - og der er nok lige så mange besøg i vente for vores vedkommende :)

Beliggenhed:
Café Victoria
Hvidovrevej 261c, 2650 Hvidovre

Stjerner:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..