Frikadeller uden mel og mælk - ja, det lader sig fint gøre ♡ |
400 gram hakket økologisk svinekød
1 lille løg
1 fed presset hvidløg
2 æg
½ tsk stødt koriander
1 fed presset hvidløg
2 æg
½ tsk stødt koriander
1 tsk cayennepeber
1 spsk. All-around krydderi
Friskkværnet salt og peber
Fremgangsmåde:
Fremgangsmåde:
- Løget pilles og snittes fint.
- Alle ingredienserne kommes i en skål og farsen røres grundigt sammen og farsen krydres med salt og peber. (steg evt. en 'prøve' for at se om krydringen sidder lige i skabet)
- Frikadellerne formes og steges på panden i en sjat oliven olie eller klaret smør til de er gennemstegte og hænger fast på gaflen, når du stikker den i.
- Serveres evt. til en god salat :)
Farsen er rørt sammen. |
Frikadellerne steges. |
Aftenens tallerken :) |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..