Og sådan blev den falske 'persillesovs' et kæmpe hit ♡ |
X-antal brystflæsk (det er SÅ forskelligt, hvor meget flæsk folk spiser)
1/2 blomkålshoved
1 bundt persille
1 fed hvidløg
25 gram klaret smør (eller mere, hvis man er til det)
Fremgangsmåde:
- Kød: Flæsken lægges på en bageplade (saltes, hvis ikke allerede saltet) og bages i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og har fået en god farve - vendes undervejs.
- Sovs: Blomkålen skæres i små buketter og koges mør (15-20 minutter efter størrelse).
- Vandet hældes fra den møre blomkål (gem en smule kogevand), som herefter blendes med en stavblender - tilsæt smør, persille, presset hvidløg, salt og peber. Tilsæt kogevand efter behov til du når den ønskede konsistens.
Blomkål delt i små buketter. |
Blomkålen er kogt mør og blendet med smør, persille og hvidløg Krydret med salt og peber. |
Aftenens tallerken! :) |
Rigtig lækker og let aftensmad, har lavet den et par gange og blandt andet serveret den med friske rødspætter til - det kan også anbefales :)
SvarSletTak for en god blog, den står for mere end 25% af mine "mad bookmarks"!
Hej Kristian :)
SletTak for respons! Lækkert at du kan bruge mine opskrifter til noget :) Jeg er super glad for at stå for 25% af dine mad bookmarks - jeg må oppe mig, så jeg kan udgøre 50% :)
Ha' en dejlig dag!
- Camilla