Hjemmelavet rødkål ♡ |
Ingredienser:
1 lille rødkålshoved
150 g. smør2 spsk rød balsamico
0,5 dl. rødvin
1 dl. æblemost (ikke fra koncentrat)
1 dl. æblemost (ikke fra koncentrat)
100 g. honning
2 spsk. ribsgelé
2 spsk. ribsgelé
Friskkværnet salt og peber
Fremgangsmåde:
- Pil de yderste blade af rødkålen.
- Snit den fint (eller groft/i strimler alt efter, hvad du er til).
- Smelt smørret i en gryde. Tilsæt lidt balsamico og rødvin og lad det bruse op.
- Kom kålen i gryden og tilsæt honning, æblemost og ribsgele. Krydr med salt og peber.
- Lad kålen simre under låg i 20-25 minutter (eller til den er godt mør, og væsken er reduceret)
- Lad det afkøle og stil din hjemmelavede rødkål på køl indtil servering (bliver ekstra god efter 2-3 dage).
Smøren smeltes. |
Alle ingredienserne er kommet i gryden og rødkålen koges nu mør. |
Den færdige rødkål. |
Ha' en dejlig påske!
- Camilla
Det ser virkelig godt ud. Jeg glæder mig til at prøve opskriften - hjemmelavet mad er altså altid det bedste. Tak for et fint indlæg.
SvarSlet