Wienersnitzel helt uden mel - men alligevel rigtig lækker ♡ |
2 snitzler
2 søde kartofler
2 dl. mandler
1 æg
Salt og peber
Klaret smør til stegning
Kryddersmør (jeg blandede smør med hvidløg og persille)
Fremgangsmåde:
- Kartoflerne skrælles og skæres ud som pommesfrites, dryppes med olie, krydres med salt og bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter - eller til de har fået god farve.
- Mandlerne blendes til mandelmel.
- Ægget slåes ud i en skål og piskes sammen.
- Snitzlerne vendes i æg og mandelmel og krydres med salt og peber.
- Lidt klaret smør varmes på en pande, og snitzlerne steges gyldne og sprøde - ca. 2-3 minutter på hver side.
- Serveres med de ovnbagte søde-fritter, og en klat kryddersmør.
De søde kartofler er skrællet og skåret ud til fritter. |
Mandlerne er malet til mel (lidt groft). |
Snitzlerne er vendt i æg og derefter mandelmel. |
Snitzlerne steges gyldne og sprøde i klaret smør. |
Snitzlerne steges. |
Aftenens tallerken! Mums :) |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..