Ingredienser:
1 blomkål
200 g. ærter
6 skiver usaltet øko brystflæsk (en alm. pakke bacontern kan også bruges)
En lille bøtte cremefraiche 38 %
1 bundt purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Brystflæsket skæres i tynde tern, saltes og steges sprødt på en pande.
- Purløgen hakkes fint og blandes i cremfraichen sammen med flæsket.
- Bladene fjernes fra blomkålen, som skylles og deles i små buketter. Kom buketterne i en si og overhæld med kogende vand (1-2 gange).
- Kom blomkålen op i cremefraichen mens den er varm og fugtig - så blødes den seje cremefraiche nemlig lidt op :).
- Ærter kommes ved og det hele blandes rundt og smages til med salt og peber.
Cremefraiche blandes med purløg og det sprødstegte brystflæsk |
De dampede blomkålsbuketter kommes i mens de er varme og fugtige. Ærter tilsættes og det hele blandes rundt. |
Den færdige salat. Mums. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..