En Römertopf fungere på nogenlunde sammen måde, men kræver at man har ovnen tændt. Slowcookeren sætter man bare i stikkontakten :)
Nemt og velsmagende - til de travle hverdage ♡ |
500 g. Gullaschkød (eller andet skært oksekød)
600 g. grøntsager (jeg brugte gulerødder, persillerødder og løg)
1 dåse kokosmælk
1,5 spsk rød karrypasta
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Varm lidt olie i en kasserolle. Når olien er varm kommes karrypastaen ved og steger med nogle minutter, således at alle smagsaromaerne vækkes til live.
- Kom kokosmælken ved og varm det hele igennem, mens resten af ingredienserne klargøres.
- Skræl grøntsagerne, skær dem i mundrette bider og kom dem i gryden.
- Kom kødet ved og krydr med salt og peber.
- Hæld kokosmælken over og indstil slowcookerens tid/temperatur til 5-6 timer / HIGH.
- Når tiden er gået smages retten til - krydr evt. med salt og peber, hvis det er nødvendigt.
- Anret det hele på en tallerken og servér straks :)
Grøntsagerne er skåret i mundrette bidder. |
Kødet tilsættes |
Saucen varmes igennem |
Tid og temperatur indstilles - og nu sker magien. |
Aftenens tallerken |
Nemt, lækkert, velsmagende. |
- Camilla
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Kom gerne med dine tanker om opskriften..