onsdag den 5. marts 2014

Slowcooker⎪Rød Thai Curry m. oksekød

Vi kender alle de dage, hvor man har hamrende travlt og ikke har tid til at stå i køkkenet i flere timer. Vi kender også alle sammen de dage, hvor man bare ikke orker at lave mad - og til de situationer er det bare helt genialt med en slowcooker! Man smider grøntsager, kød og en smule væde i gryden - indstiller tid og temperatur; og så laver maden sig selv! Genialt, hvis i spørger mig.

En Römertopf fungere på nogenlunde sammen måde, men kræver at man har ovnen tændt. Slowcookeren sætter man bare i stikkontakten :)

Nemt og velsmagende - til de travle hverdage 
Ingredienser (2 pers.)
500 g. Gullaschkød (eller andet skært oksekød)
600 g. grøntsager (jeg brugte gulerødder, persillerødder og løg)
1 dåse kokosmælk
1,5 spsk rød karrypasta
Salt og peber

Fremgangsmåde:
  1. Varm lidt olie i en kasserolle. Når olien er varm kommes karrypastaen ved og steger med nogle minutter, således at alle smagsaromaerne vækkes til live.
  2. Kom kokosmælken ved og varm det hele igennem, mens resten af ingredienserne klargøres.
  3. Skræl grøntsagerne, skær dem i mundrette bider og kom dem i gryden.
  4. Kom kødet ved og krydr med salt og peber.
  5. Hæld kokosmælken over og indstil slowcookerens tid/temperatur til 5-6 timer / HIGH.
  6. Når tiden er gået smages retten til - krydr evt. med salt og peber, hvis det er nødvendigt.
  7. Anret det hele på en tallerken og servér straks :)
Grøntsagerne er skåret i mundrette bidder.
Kødet tilsættes
Saucen varmes igennem
Tid og temperatur indstilles - og nu sker magien.
Aftenens tallerken
Nemt, lækkert, velsmagende.
Ha' en dejlig aften!
- Camilla

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kom gerne med dine tanker om opskriften..