fredag den 1. marts 2013

Bloggens 1 års fødselsdag

Kære læsere

Så oprandt dagen, hvor bloggen her har været i luften i 1 år. Jeg må godt nok indrømme, at tiden er gået ekstremt hurtigt. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til jer der læser med, til jer der følger mig som fast læser, til jer der har trykket 'synes godt om' min Facebook-side, til jer der kommentere på min opskrifter - TAK!

Jeg synes også, det kunne være meget sjovt lige sådan at gøre status over, hvad bloggen egentligt har opnået det sidste år - altså hvor mange indlæg er det blevet til, hvor mange besøgende har der været her, hvilke indlæg der er mest populære og sådan :) Så, det kommer her:

Antal besøg på bloggen:
Der har været 149.984 besøgende på bloggen.

Antal indlæg udgivet:
Der er blevet udgivet ikke mindre en 156 indlæg det seneste år.

Antal faste læsere:
25 faste læsere er det blevet til - og det kunne jeg godt tænke mig, blev meget større det tal :) Det må vi arbejde på, det næste års tid.

Antal likes på Facebook-siden:
163 likes på Facebook-siden (der kun har eksisteret siden november)

Top 5 over de mest populære opskrifter:
1. Frøken Andersens hjemmelavede müslibarer
2. Pulled pork a'la Camilla (i ovn)
3. Stenalderbrød - rugbrød uden mel
4. Salat af jordbær, vandmelon, avokado og friske asparges
5. Lette, luftige og lækre fødselsdagsboller

Top 5 over de lande, der besøger bloggen mest:
1. Danmark med 140346 sidevisninger
2. Usa med 2923 sidevisninger
3. Tyskland med 811 sidevisninger
4. Færøerne med 690 sidevisninger
5. Rusland med 637 sidevisninger

Det ord, der er søgt mest efter herinde:
"Brød uden mel" er det, der er søgt mest på herinde.


Ha' det rart!
- Camilla

2 kommentarer:

  1. Tillykke med 1-årsfødselsdagen :) Faldt lige over din blog via Madbevægelsen, sjovt at se hvor langt man kan nå på 1 år :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, Malene :)
      Ja, jeg synes faktisk også, at det er lidt sjovt at se :) Bloggen startede jo i bund og grund blot fordi, jeg manglede et sted at samle mine opskrifter :)

      Ha' en dejlig dag!

      Slet

Kom gerne med dine tanker om opskriften..